Cykel och/eller bil

Har du cykel?

Cykelparkering närmast porten till Strålgatan 21 står på privat mark och är endast till för boende på
Strålgatan 21 och 23.
 

Om du är boende i föreningen, se till att märka din cykel med det klistermärke (5×3 cm) som föreningen tillhandahåller. Då ser vi att den tillhör en boende hos oss. Egentillverkade lappar gäller ej.

Mejla styrelsen@stralgatan21-23.se så får du en klisterlapp.

Anledningen till att vi ber dig märka din cykel med denna klisterlapp är främst för att föreningen minst två gånger per år rensar cykelparkeringen som står utanför Strålgatan 21.

För att minimera risken att din cykel far bort vid rensningarna ber vi dig därför att märka din cykel med föreningens klisterlapp.

Cykelförråd och cykelparkering utomhus

Det finns två cykelförråd i föreningen, en på Strålgatan 21 och en på 23. Längst ner på gatan finns en cykelparkering utomhus. Den närmast Strålgatan 21 finns till ditt förfogande. Den nära Strålgatan 19 tillhör BRF Luxlampan 9.

Vänligen respektera att cyklar ska parkeras vid cykelparkeringen eller i cykelrummet. Att parkera vid väg- eller trappräcket utgör en säkerhetsrisk såsom åtkomlighetssvårigheter för fastighetsskötare, m.fl. Därutöver kan det också orsaka framkomlighetssvårigeter vid t.ex. räddningsinsatser, mm.

BIL och parkeringsmöjligheter

Föreningen har två parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmar i föreningen. Vi hyr dem ett år i taget och p-platserna lottas ut på våren. P-platserna är ämnade för bilar registrerade på medlemmar i BRF Strålgatan 21-23.

I dagsläget tillhandahåller vår förening ej p-platser för motorcyklar, mopeder eller dylika motorfordon. P-plats för dessa finns längre upp på Strålgatan. Vill man dock parkera sitt tvåhjuliga fordon utanför Strålgatan 21 hänvisar vi intresseanmälan till vårens utlottning av p-platser.