Protokoll årsstämma

Här kan du läsa protokollet från årsstämman, som hölls den 22 maj 2019 – klicka här.

Ny styrelse vald

På årsstämman den 22 maj valdes en ny styrelse för det kommande året. Här hittar du den nya styrelsen.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med styrelsen så mejlar du som vanligt till styrelsen@stralgatan21-23.se

HSB Stockholm ny förvaltare

Från och med den 1 januari 2019 förvaltas vår förening av HSB Stockholm. Det innebär bland annat att det du betalar din avgift dit – du ska ha fått avier för det första kvartalet i din brevlåda. Du ska också ha fått informationsblad med nya telefonnummer för felanmälan och ev andra frågor. Numret för medlemsservice är 010-442 11 00.

Har du frågor är du förstås också välkommen att kontakta styrelsen på mejl: styrelsen@stralgatan21-23.se

ANG HISSEN

På förekommen anledning så vill styrelsen påminna om att om man överlastar hissen så får man själv stå för utryckningskostnaden – precis som det står på skyltarna i våra hissar.

NY STYRELSE 2018/2019

VINDEN KLAR FÖR INFLYTT

Äntligen är de båda vindsförråden i port 23 också klar. Detta innebär att ni som bor i 23:an från och med nu kan flytta upp era saker. Tänk också på att inga saker får ställas i vindsgångarna. Detta med anledning av brandskyddsregler, din säker såsom dina grannars.

ÅRSREDOVISNING 2017

Nu ligger årsredovisning för 2017 uppe på hemsidan! Du hittar den under fliken Medlemsinformation –  Årsredovisning, ritning, lägenhetsnr.

ELAVBROTT PÅ Lilla Essingen

Det har varit elavbrott på Lilla Essingen. Ellevio har personal i området som arbetar på att lösa problemet. Mer information hittar du på Ellevios hemsida alternativ ringa dem: 020-44 11 00. UPPDATERING: Elen är tillbaka (2018-04-30 kl. 9:09)

BLANDAD MEN VIKTIG INFO

KALLELSE TILL ÅRSSTÄMMA Samtliga medlemmar har under dagen fått hem kallelse och dagordning till årsstämma i BRF Strålgatan 21-23 i brevlådan idag. Läs igenom dagordningen liksom bilagan innan du kommer till årsstämman. VÄLKOMMEN! PS. Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sitt intresse att sitta med i nästa styrelse! Om du är osäker på vad det […]