Angående branden i 23:an

Den 9 september brann det kraftigt i en lägenhet i 23:an. Den och flera lägenheter bedömdes efter det som för tillfället obeboeliga.
Du som bor i 23:an:

* Om du inte tagit kontakt med ditt försäkringsbolag – gör genast det. Tillsammans får ni göra en bedömning om du kan bo kvar i lägenheten just nu och vilka insatser som ev behöver göras.

* Styrelsen vill gärna ha direktkontakt med alla i 23:an. Skicka ett mejl till styrelsen@stralgatan21-23.se och ange vilket försäkringsbolag du har.

* OCAB kommer att hantera all sanering av de allmänna utrymmena. Om du gör upp det med ditt försäkringsbolag så kan de sanera även din lägenhet.

* Så fort vi kan få med representanter för alla berörda försäkringsbolag, kommer vi att kalla till ett informationsmöte.

* Räkna med att det kommer att ta månader innan vårt hus är återställt.

* Inga lägenheter i 21:an är berörda.

För vidare information, se vår Facebookgrupp och information i portarna.

Hälsningar, Styrelsen

Protokoll årsstämma

Här kan du läsa protokollet från årsstämman, som hölls den 22 maj 2019 – klicka här.

Ny styrelse vald

På årsstämman den 22 maj valdes en ny styrelse för det kommande året. Här hittar du den nya styrelsen.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med styrelsen så mejlar du som vanligt till styrelsen@stralgatan21-23.se

HSB Stockholm ny förvaltare

Från och med den 1 januari 2019 förvaltas vår förening av HSB Stockholm. Det innebär bland annat att det du betalar din avgift dit – du ska ha fått avier för det första kvartalet i din brevlåda. Du ska också ha fått informationsblad med nya telefonnummer för felanmälan och ev andra frågor. Numret för medlemsservice är 010-442 11 00.

Har du frågor är du förstås också välkommen att kontakta styrelsen på mejl: styrelsen@stralgatan21-23.se

ANG HISSEN

På förekommen anledning så vill styrelsen påminna om att om man överlastar hissen så får man själv stå för utryckningskostnaden – precis som det står på skyltarna i våra hissar.

NY STYRELSE 2018/2019

VINDEN KLAR FÖR INFLYTT

Äntligen är de båda vindsförråden i port 23 också klar. Detta innebär att ni som bor i 23:an från och med nu kan flytta upp era saker. Tänk också på att inga saker får ställas i vindsgångarna. Detta med anledning av brandskyddsregler, din säker såsom dina grannars.

ÅRSREDOVISNING 2017

Nu ligger årsredovisning för 2017 uppe på hemsidan! Du hittar den under fliken Medlemsinformation –  Årsredovisning, ritning, lägenhetsnr.

ELAVBROTT PÅ Lilla Essingen

Det har varit elavbrott på Lilla Essingen. Ellevio har personal i området som arbetar på att lösa problemet. Mer information hittar du på Ellevios hemsida alternativ ringa dem: 020-44 11 00. UPPDATERING: Elen är tillbaka (2018-04-30 kl. 9:09)