Protokoll årsstämma 2020

Den 27 maj hölls föreningens ordinarie årsstämma och du kan läsa protokollet här.

Här ser du vilka som sitter i styrelsen för det kommande verksamhetsåret.

Information med anledning av coronaviruset

Med anledning av coronaepidemin som just nu pågår så kommer för förvaltare HSB Stockholm bara att besöka medlemmar vid akuta fall (som en översvämning). Man kan fortfarande felanmäla via deras hemsida eller per telefon men de ber om förståelse för att det kan ta lite längre tid för återkoppling. För ytterligare information, se anslag i porten.

Ny leverantör av bredband

Den 1 december tar Bahnhof över som bredbandsleverantör till vår förening. Vi hoppas därmed få en mer stabil uppkoppling än vi tidigare haft. Hastigheten blir densamma.
Alla hushåll ska ha fått information från Bahnhof i sin brevlåda om hur du gör för att den 1 december koppla upp dig mot dem.
Skulle du ändå få problem så kontakta deras support på telefon 010-510 30 19, vardagar mellan kl 08 och 18.

Angående branden i 23:an

Den 9 september brann det kraftigt i en lägenhet i 23:an. Den och flera lägenheter bedömdes efter det som för tillfället obeboeliga.
Du som bor i 23:an:

* Om du inte tagit kontakt med ditt försäkringsbolag – gör genast det. Tillsammans får ni göra en bedömning om du kan bo kvar i lägenheten just nu och vilka insatser som ev behöver göras.

* Styrelsen vill gärna ha direktkontakt med alla i 23:an. Skicka ett mejl till styrelsen@stralgatan21-23.se och ange vilket försäkringsbolag du har.

* OCAB kommer att hantera all sanering av de allmänna utrymmena. Om du gör upp det med ditt försäkringsbolag så kan de sanera även din lägenhet.

* Så fort vi kan få med representanter för alla berörda försäkringsbolag, kommer vi att kalla till ett informationsmöte.

* Räkna med att det kommer att ta månader innan vårt hus är återställt.

* Inga lägenheter i 21:an är berörda.

För vidare information, se vår Facebookgrupp och information i portarna.

Hälsningar, Styrelsen

Protokoll årsstämma

Här kan du läsa protokollet från årsstämman, som hölls den 22 maj 2019 – klicka här.

Ny styrelse vald

På årsstämman den 22 maj valdes en ny styrelse för det kommande året. Här hittar du den nya styrelsen.
Har du frågor eller vill komma i kontakt med styrelsen så mejlar du som vanligt till styrelsen@stralgatan21-23.se

HSB Stockholm ny förvaltare

Från och med den 1 januari 2019 förvaltas vår förening av HSB Stockholm. Det innebär bland annat att det du betalar din avgift dit – du ska ha fått avier för det första kvartalet i din brevlåda. Du ska också ha fått informationsblad med nya telefonnummer för felanmälan och ev andra frågor. Numret för medlemsservice är 010-442 11 00.

Har du frågor är du förstås också välkommen att kontakta styrelsen på mejl: styrelsen@stralgatan21-23.se