Underhåll i höst och vinter

Våra hus är i grunden välskötta men de är 80 år gamla och måste underhållas för att fortsätta vara så trivsamma att bo i. På grund av branden och sen coronan så har en del av det löpande underhållet skjutis upp men nu ska vi ta igen det. Det kommer därför att hända en del i husen i höst och vinter och vi hoppas på ert tålamod och förståelse.
Vi i styrelsen ska göra vårt bästa för att informera allt eftersom vi har fler detaljer om när och hur jobben genomförs. Håll utkik i portarna och gärna på vår Facebook-sida.

Det här kommer vi att göra:

Obligatorisk ventilationskontroll, OVK

Med start vecka 38 fortsätter det arbete som inleddes våren 2019. HA ventilation behöver komma in i alla lägenheter – ni får alla en avisering i brevlådan en vecka före.

Sotning

Genomförs den 29 september. Sotaren behöver komma in i de lägenheter som har öppen spis och skickar ut aviseringar en vecka i förväg.

Test nytt bokningssystem tvättstugorna

Med start den 1 oktober och tre månader framåt ska vi testa ett digitalt bokningssystem. Du kommer att kunna boka din tvättid online, via en app eller på en digital bokningstavla nere i tvättstugorna. Förhoppningen är ett smidigt system som dessutom kan leda till att tvättstugorna kan användas mer effektivt. Vi återkommer med mer information och noggranna instruktioner när det närmar sig.

Stamspolning

Planeras att utföras under senhösten. Utförarna behöver komma in i alla lägenheter. Uppdatering 25 oktoner: Stamspolningen kommer att göras i början av 2021.

Radonmätning

Genomförs när eldningssäsongen börjat. Utförarna kommer att behöva komma in i några men inte alla lägenheter.

Städdag 25 oktober

Vi hoppas så många som möjligt kan vara med!