BREDBANDSBOLAGET – din nya leverantör av tv

Den 20 november 2017 är det dags för vår fastighet att byta leverantör av tv, från Canal Digital Kabel-TV till Bredbandsbolaget.

Nu tar Bredbandsbolaget över från Canal Digital kabel-TV i fastigheten där vi bor. Det betyder att vi kommer att få Bredbandsbolaget som ny leverantör av digital-tv. Flytten till Bredbandsbolaget gör Canal Digital Kabel-TV för att framtidssäkra deras tv-tjänster, produkter, utveckling och innehåll.

Vilka är Bredbandsbolaget?

2011 förvärvades Canal Digital Kabel-TV av Telenor Sverige där även Bredbandsbolaget ingår som leverantör av underhållningstjänster. Sedan dess har Bredbandsbolaget vuxit som tv-operatörer och stort fokus ligger på att vidareutveckla tv-tjänsten.

Vad behöver du göra?

  1. Du behöver registrera dig hos Bredbandsbolaget. Det gör du genom att gå in på bredbandsbolaget.se/registrera. Det rekommenderas att du gör det senast den 16 oktober 2017.
  2. På bytesdagen (20/11, tidigast 18:00) behöver du starta om din tv-box och göra en kanalsökning. Information om hur man gör en kanalsökning på din box hittar du på: bredbandsbolaget.se/byte/kanasokning-hd-boxar.html.

Har du frågor eller vill läsa mer om Bredbandsbolaget och deras tjänster? Gå in på bredbndsbolaget.se/byte eller ring dem på 0200-116 500.