OBEHÖRIGA FÅR EJ BETRÄDA TAKET!

Det har idag (onsdag den 28 juni, 2017) påträffats aktivitet på taket. Tre personer hade via takterrassen tagit sig upp på taket. Med anledning av risk för olyckor informerar styrelsen härmed att det är strängeligen förbjudet att beträda taket!

Det har ej föresvävat styrelsen att behöva uttala eller skriva in föreningens ordningsregler att obehöriga ej får vistas på taket. Vi har tidigare tagit för givet att vuxna människor själva fattar förnuftiga beslut och inte medvetet utsätter sig själva eller omgivningen för fara. Efter dagens händelse skall styrelsen vid första bästa tillfälle åtgärda detta och ber att boende på Strålgatan 21-23 fram till dess respektera att taket inte är en solplats och än mindre en lekplats och därför ej får beträdas.

Styrelsen vill också passa på att påminna om att takterrassen kan komma att stängas för bruk om boende i vår förening ej respekterar de riktlinjer som gäller angående användandet av takterrasen. Dagens händelse kommer också att beaktas och om liknande händelser upprepas eller missbruk av terrassen sker kommer styrelsen att tvingas besluta att stänga takterrassen för bruk i obestämd tid.

Styrelsen önskar i övrigt samtliga boenden på Strålgatan 21-23 en riktigt fin sommar!