TACK till alla som var med på städdagen!

Det var många som vi inte hann tacka på gårdsplanen, men det betyder inte att vi i styrelsen inte är tacksamma. Vi är mer än nöjda över antalet deltagande i årets städdag och framförallt över hur fint vi tillsammans har gjort det i våra hus och vår utemiljö! Ett jätteTACK till alla som ställde upp idag! Vilken insats ni har gjort!

I både 21:an såsom 23:an har styrelsen sett att man har förvarat brännbart material på taknockarna. Under städdagen har vi ej tagit hand om detta, då det åligger den skyldige att själv forsla bort sopor och grovsopor som inte kan slängas på ön. Om inte detta åtgärdas kommer styrelsen att beställa bortforsling och debitera vederbörande för kostnaden. Denna information och mycket mer kan hittas i lathunden som styrelsen har lagt upp på hemsidan och ersatt välkomstfoldern med.

På anslagstavlan sitter det nu en anmälningslista till den som ska komma på årsstämman den 21 maj. Skriv ut dig på den så att vi kan köpa rätt mängd fika och bjuda på!

Till er som deltog i dagens städning vill vi än en gång säga: tack för all hälp!
Vi ses på stämman!